- Söndag - måndag med Tilda ;D

2009-12-29, 16:09:54 / Kategori: Allmänt
Mamma skjutsade mig till Tilda vid halv 1 ungefär. När jag kom dit var det raka vägen till ica och handla lite smått och gott :D Sen hem till henne igen och äta tacos. Vid halv 8 var vi upp till Torsby på bio, Avatar, (som faktiskt var bra) med Henrik och Andreas. Sen hem till henne och kolla på film och feta oss med glass, chips och cola, mums ;) Sen satt vi och prata i flera timmar. Hur gött som helst :) Vi sa godnatt vid 03.00. Och det roliga var att hon prata/skratta i sömnen, gud vad jag skratta. x'D Klockan 11.00 vakna jag och vi gick upp och kolla på film och åt fruskost. Vid 4 åkte vi upp till Torsby och gick runt där tills min buss gick hem klockan 18.30 ;( Har verkligen haft det bäst! Slänger upp nåra bilder. Som är NYA ;) Hahah.


puss



Tewldabanan ;)












- Nu är jag hemma!

2009-12-28, 21:47:06 / Kategori: Allmänt
Nu är jag jättehungrig och trött så orkar inte lägga upp bilder och greja nåt, så det får bli imorn. :)


Ha det så bra allihopa!


puss

- Wiiiie :D

2009-12-26, 17:30:13 / Kategori: Allmänt
Imorgon ska jag till Tilda!!! Som jag inte träffat sen vargnatta. Shiiit. Fan va gött det ska bli och träffas igen :D Sover där en natt hos henne och Mia ^^ :D

Kommer lite GAMLA bilder från förra sommarn när jag var där, skrattar varje gång jag ser dem. TÄNK PÅ ATT VI INTE SER UT SÅ NU! HAHAHAHA xD ;)



Tilda :D


Jag&Tilda, herregud xD










Hahahaha xD (a)


Förlåt Tilda? ;$

- Julafton på juldagen

2009-12-26, 13:36:10 / Kategori: Allmänt
Igår var det juldagen. Och för mig firades själva julafton då, eftersom mamma jobbade på julafton :) Mormor, morfar, morbror, gammelmormor, Gustav, Sara, Elionor, Mattias (de kom ändå) kom hit och vi åt mat och fikade och grejer. Ska gå ner och kolla på en film med mamma snart, som jag fick igår. Så jag skriver lite snabbt vad jag har fått och lägger in lite bilder och sen drar jag ;D Hoppas alla hade en bra jul :)


puss


Jag fick:

Pengar
Första boxen av OTH<3 (ska börja samla dem ;)
En film
Mascara
Kit av hudlotion med doft av granatäpple(som jag älskar!)
Parfym - Paris Hilton, Can can
Skärp
3 tröjor
Mjukisbyxor
1 tunika
2 sjalar
Prydnadssaker
Fotoalbum med massa gamla kort :|
2 biobiljetter
Halsband
Lampa


och något mer som jag inte kommer ihåg nu :)
Tack allihopa :)<3




Gustav&Sara :)






GustavSara&Jag :)




Gustav&Sara :D:)


Och jag ;)

- Snart...

2009-12-24, 19:59:25 / Kategori: Allmänt
är det slut på julafton och jag har inte öppnat ett enda paket. Klockan 9 kommer mamma hem och farmor, farfar, faster och hennes man kommer hit så ska vi fika lite och öppna paket då :) Imorgon blir deet till att fira jul här hemma. I år ska inte Mattias och Elionor vara med, för de hinner inte :/ Men istället kommer Sara hit och är med oss :D Var bort till mormor och morfar en sväng förut också. De kommer ju imorgon istället de också, då blir det julmat och grejer. Men nu ska jag dra härifrån.


puss

- Julafton

2009-12-24, 14:18:04 / Kategori: Allmänt
Det här är den julafton som har varit tråkigast! Mamma jobbar, Elionor och Gustav är och firar jul hos deras pappa. Och pappa ska iväg :( Men ikväll kommer iaf farmor och farfar och faster. :) Nu ska jag gå ner och äta skinka med mamma och pappa innan mamma åker. Sen blir det Kalle anka! :) God jul med er allihopa!


puss




- Dan före dopparedan

2009-12-23, 18:32:32 / Kategori: Allmänt
Imorgon är det julafton, det som jag för några år sen såg fram emot så mycket. Höjdpunkten på året. Bättre än födelsedagen. Spänning och förväntan. Jag har väl växt ifrån allt det där nu, för jag har inte sett fram emot jul så värst mycket. Jag har inte känt någon spänning och förväntan. Fast fick lite julkänslor förut när jag och mamma drog in granen. hahah, fulaste granen jag någonsin har sett, hahah xD Kommer kanske kort på den ;) Ikväll kommer syrran hit och då ska vi klä granen och ta skinka. Mums :) Lär nog inte bli mer uppdaterat idag, så ni får ha en god jul! :D


puss

- Redigerat

2009-12-22, 20:59:19 / Kategori: Allmänt
Har redigerat lite kort nu, slänger upp nåra :D Nu ska jag poppa mig popcorn och sen blir det att se film med mamma :)

puss











- Slött

2009-12-22, 19:55:40 / Kategori: Allmänt
Idag har varit en riktigt slöööö dag. Har hjälpt mamma städa lite, fikat med mormor och morfar en sväng och varit ute och tagit kort. Ja, dagen kan nog sammanfattas så. Haha ;D











- Burr

2009-12-21, 19:38:27 / Kategori: Allmänt
Jag fryser verkligen lätt, uscha! Idag har jag städat klart mitt rum :D Jätte skönt! Var med mamma till Hagförs förut och hjälpte henne fixa de sista julklapparna, själv är man ju klar ;) Liit gött :D Snart ska jag äta. KANSKE blir att titta på Simpson the movie sen, inte sett den än ;o Lånade den av Elionor och Mattias häromdagen. :) Och på söndag KANSKE jag åker till Tilda :D:D:D Fyfan va skönt och träffas igen, saknar henne som fan! <3


Slänger upp en vinterbild från idag och en bild på mig och Tilda från förra året xD ;D Väldigt söta ;) xD





Hahahah xD

- hahahaha

2009-12-21, 19:00:35 / Kategori: Allmänt
Söt bild jag hittade igår när jag städade va? xD








- Lista

2009-12-20, 18:33:36 / Kategori: Allmänt

Dagens humör: Lite smått irriterad.

Dagens borde: Städa rummet, göra filmrecension och duscha

Dagens frisyr: Morgonfrissen ;)

Dagens klädsel: Mjukis, så himla skönt att bara gå i det och osminkad en dag i veckan iaf :)

Dagens planer: Klockan är halv 7 på kvällen, men jag ska försöka städa klart mitt rum, skriva bokrecensionen och annars blir det en dusch och bara ta det lugnt :)

Dagens vill ha: Kärlek, blir så tråkigt att vara ensam i längden faktiskt.

Dagens längtan: En utomlandsresa så man får sola och må gott. Och att tiden ska vara 5 år frammåt i tiden :)

Dagens fundering: Vad som kommer hända under lovet. På nyår tillexempel?

Dagens beroende: Hmm,

Dagens tråkigaste: Att det är söndag, gillar inte söndagar. Det är nog någon sorts förbannelse över dem.

Dagens tidning: Cosmopolitan, skulle jag tro, hitta den förut när jag dammtorkade på mitt rum ;D

Dagens låt: Hurtful - Erik Hassle. Råkade höra den på radion igår och det är en gammal favorit. Många minnen.

- Felfelfel

2009-12-20, 15:17:43 / Kategori: Allmänt
Det blev som det alltid blir... borde jag vara förvånad?
Jag är väl inte ens värd det..



- Kallt

2009-12-20, 15:04:13 / Kategori: Allmänt
Snön ligger kvar än! Helt otroligt? Haha, men det är jäkligt kallt. ;D Har dock inte hunnit uppdatera nått nästan. Men det ska jag bättra mig på :)


Fredag: Åkte upp till Exär och mötte Camilla. Sen skjutsa mamma oss till idrottshallen där vi kolla på en match. Vid 20.05 gick våran buss hem till mig från Pekås. Och det var inte så trevligt att gå ner dit när det var så kallt! När vi kom hem såg vi på Bonde söker fru, om hur det gick efter sommaren. Och herregud, Roger alltså! Hahaha! Vi tog en liten promenad senare och det var iskallt, verkligen! När vi kom hem så satt vi och pratade med ljus och grejer, riktigt mysigt :) Mer sånt! Slänger upp nåra bilder från kvällen och på lördagen!


Lördag: Jag och Camilla gick upp vid 14.00 ;$ haha, jag duschade, sen åt vi mat och kollade på tv. Sen skjutsa mamma upp oss till Exär. Där vi i klassen hade disco för små ungar för att tjäna in pengar till klassresan som vi ska på första i veckan i juni tror jag? Gotland blir det iaf :) Vid 00.30 var jag hemma från det. Helt slut efter att springa runt och se efter massa ungar. Men men, nån krona fick vi iaf in!


Söndag: Jag gick upp vid 12.00 ungefär. Nu sitter jag här och snart kommer syrran och hennes pojkvän Mattias hit en sväng. :) Sen ska jag städa mitt rum. Ikväll blire att slå in de sista julklapparna tror jag också, och göra några läxor, så jag slipper göra det när jag kommer tillbaka till skolan. Nu ska jag verkligen satsa på att höja mig!


puss




jag älskar dig, vännen<3








snygging :)


- Grades

2009-12-18, 14:41:11 / Kategori: Allmänt
Nu har jag jullov! :D

Idag var det sista dagen i skolan, innan jullovet. Vi skulle börja titta på film först på morgonen, "Brüno". Men när vi hade tittat ett litet tag så stänger lärarna av och säger att det var inte lämpligt att visa sådana filmer i skolan. Så vi fick börja leta nya filmer, trots alla våra protester. Tillslut fick vi iaf låna filmen "Tenacious D". Vilket var en väldigt flummig film. Rolig, men ändå lite.. tråkig? Efter filmen fick vi gå fram och hämta våra betyg. Jag öppnade inte kuvertet förens jag stod själv nere vid mitt skåp. Lika nervös varje gång. Till min stora besvikelse så hade jag precis lika många poäng som förra gången. Jag hade sänkt mig i bild på grund av att jag inte hade lämnat in en bildanalys och höjt mig i syslöjd. Jag ska väl vara glad att jag inte fick mindre poäng iaf. Men en sak är iaf säker, det är att jag ska verkligen kämpa för att höja mina slutbetyg, annars blir jag bara besviken!



Sen jag kom hem har jag städat på mitt rum. Snart ska jag platta håret, sen ska jag sätta mig vid tvn och kika på "That '70s show", riktigt bra program det! (y) Vid 5 åker jag upp till Exär och träffar Camilla som sen ska sova hos mig inatt, mysigt :)



puss

- Rädsla

2009-12-16, 19:57:58 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte vad det är som får mig att vara rädd för det. Skratta inte åt mig, men jag är rädd för... Innebandy! Hur f*n kan man vara rädd för innebandy kanske många undrar nu? Det jag är rädd för är att folk tittar på mig, att jag syns. Här i Exär är spelar ju nästan varenda en innebandy. Det är iaf en populär sport bland oss. Jag känner en så stor press på mig själv då och som jag skrev i förra inlägget så har jag dåligt självförtroende och press och självförtroende går inte ihop för mig. Det blir bara kaos. Jag tycker verkligen att innebandy är så himla kul och jag skulle så gärna vilja spela, men jag klarar det inte. Jag börjar skaka och få panik när jag ska ut på planen. Jag vet att det låter helt sjukt. Men det är helt enkelt så bara. Och det är bara innebandy det är så med. För fotboll och volleyboll m.m har jag inga problem med alls? Jag fattar inte vad det är med innebandy som får mig att må så dåligt, men ändå gör mig så glad när det går bra? Det är en vanlig rädsla, precis som endel är rädd för mörker, men någon som vet någon mer än mig som är RÄDD för innebandy? Tror inte det.


Imorgon är det innebandyturnering i skolan. Jag skulle så gärna velat ha varit med, när det är sista året och allt. Men jag klarar det helt enkelt inte. Förlåt klassen, men jag kommer dit och hejar på er! :) :(


HEJA 9C!




Varför denna rädsla för en klubba och boll?

- Dagen blev räddad

2009-12-16, 16:09:54 / Kategori: Allmänt
Nu är det vinter, på riktigt. Mycke snö är det :D

Igår: Skolan, sen hem och gjorde filmrecensionen på Schindlers list. På kvällen blev det promenad med Erik&Erik och min och deras hundar, väldans krångel blev det ;) När jag kom hem blev det att duscha, sen titta jag och mamma på "Bridget Jones dagbok", som vi sett många gånger förut, men den är så himla klockren så man kan ju inte motstå när den går på tvn ;D



Idag har däremot varit en hemsk/bra dag :| Mådde riktigt bra (psykiskt) när jag gick till skolan idag. Det började med svenska, tyska och tillslut blev det no. Mats (min no och mattelärare) ville ha lite "betygsnack" med oss, eftersom vi får betygen på fredag. Och jag var helt lugn, visst, jag har dåligt självförtroende, så det går inte spec bra för mig i de ämnena, men jag har alltid haft godkänt. Men sen säger han helt plötsligt att jag inte har några betyg (IG) i fysik. Min första tanke är, "hur är det möjligt?". Jag hade ju gjort allt och han eller mina mentorer hade inte informerat om att jag inte hade klarat det, så jag trodde det var klart? Men då hade jag tydligen inte klarat ena delen. Så jag började tjuta? hahaha, kände mig så fjantig, men Mats sa att han förstår om jag blev besviken. Fast då sa han helt plötsligt att om jag tränade under lektionen som var kvar och matrasten så skulle vi träffas på engelskan och gå igenom det så jag fick kompletera. Och så blev det. Och jag klarade det, var inte så svårt faktiskt, så nu har jag G i fysik iaf :)
Jag tror jag har världens bästa lärare <3



Klockan sex ska jag och mamma upp på möte för klassresan om nån kommer hem med nån av bilarna. Men men, nu ska jag gå och äta tror jag.


puss





Lägger upp en bild från förra året eftersom jag tycker det är så mysigt med snö :D

- My bad

2009-12-14, 23:34:37 / Kategori: Allmänt
Se på mig, jag står här framför dig
Och det som händer nu känns som magi
Rör vid mig, låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi

Jag ser våra spår och inser nu verkligheten ..


Jag gav upp det vackraste som någonsin hänt mig.
(om jag ens hade chansen på riktigt)


- Sankta lucia

2009-12-14, 23:22:26 / Kategori: Allmänt
Lucian gick bra :) Ganska mysigt faktiskt. Och Linnea var en bra lucia ^^ Men nu ska jag gå och lägga mig, behöver sova efter all stress med luciatåget idag :)


puss





Det var verkligen fint :)



Höhö ;D

- Luciaaaa

2009-12-14, 18:36:15 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag snart iväg te exär för att ännu en gång vara med i luciatåget. Kanske kommer bilder sen om mamma vill ta några ;)


puss

- Photos

2009-12-13, 17:05:19 / Kategori: Allmänt
Var ute och tog kort, som jag inte gjort på år och dagar. Slänger upp nåra :)


















- Söndag

2009-12-13, 12:38:00 / Kategori: Allmänt
Ja, nu är det slut på helgen. Lucia imorn. Känner mig inte så direkt taggad på det, men det blir nog bättre när vi kommit igång. :) Helgen får verkligen tummen ner från mig. usch, inte varit på bra humör. Inte blir det bättre när folk retas med en heller.. Igår var jag till Axel. Senare kom Erik också. Åkte hem runt 1 tiden inatt.


Men nu ska jag och mamma åka och köpa glitter och band som jag ska ha imorn. Suck. =)


puss

- Julklappshandling med Märta ;D

2009-12-11, 22:24:16 / Kategori: Allmänt
Nu har jag nyss kommit hem från Karlstad typ :D Väldigt mysig dag har det varit :) Det blev iaf 3 julklappar (y) Sen blev det två julklappar till mig också (a) en tröja och en sjal, lägger in bild på det här nedanför ^^ Var iaf ute vid Bergvik och det avslutades med lite mat i magen från donken :D Men nu ska jag faktiskt gå ner och kolla vad Gustav och Sara gör. Sen blir det kanske en liten promenix med Erik ;D



puss




Märta&Jag :D



Tröja från Gina: 249;-



Sjal från Glitter: 119,90;-

- Sitter hos Märta :D

2009-12-11, 14:37:26 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag hos den här skitungen :D Har nyss suttit inne i köket och pratat med henne och Anki. Hahaha, lättinger ;) Vid halv 5 kommer Björn hem? Och då ska vi åka till Karlstad och handla julklappar. :D


puss




SötMärta :D

- Booring

2009-12-10, 18:11:44 / Kategori: Allmänt
Imorgon sätts betygen, vilket innebär att jag måste göra klart det sista idag! Jag har HK:n kvar. Ska skriva en budget för en familj. Hmm. Sen har jag... 5 matteläxor? Och just det, filmrecension! Duktigt Evelina, blir att sitta hela kvällen! (och natten?) (y) Imorgon blir det även till att dra till Karlstad med den lilla sötfisen Märta och handla julklappar ;) Men nu måste jag fortsätta med läxera. c ya


puss

- Dålig start

2009-12-09, 17:13:22 / Kategori: Allmänt
Som sagt, dagen började inte alls bra! Igårkväll sa jag till mig själv att jag skulle gå upp i tid så jag kunde hinna slänga på mig iaf kläderna och kanske lite mascara ;) Men till min "förvåning" så kom jag inte upp förens 10 minuter innan bussen gick, SOM VANLIGT! Vad är det morgontrötta Evelina inte fattar med att gå upp? Jag hade såklart väldigt bråttom imorse, så när jag tog min handväska och skulle springa ner till skorna råkade väskan slå till ett litet bord på mitt rum och prydnadssaken upp på gick i två delar, väldigt bra (y) Har haft lika mycket tur hela dagen i princip. Ojojoj, jag bringar olycka den vecka känns det som. Men nu ska jag iaf gå ner och kolla om mamma har kommit hem, annars ska jag sätta mig vid tvn, för  säsongsavslutningen av Scrubs skulle vara idag och jag tror det är nu, så måste ju självklart se det. Sen ikväll blir det till att åka till den stora staden Ekshärad och fira syrran ;)

puss



Riktigt bra! :D

- Grattis!

2009-12-09, 16:19:30 / Kategori: Allmänt
Idag fyller min kära syster 22 år :D



GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS! :D<3


- Sista ordet jag spiller på dig

2009-12-08, 21:10:43 / Kategori: Allmänt
Okej, det kanske var på tiden. Jag har slängt bort mer än ett halvår av tårar på dig. Är en person verkligen värd det? Du var verkligen någon för mig. Men nu har jag insett hur patetisk du egentligen är och så du behandlade mig var bara omoget. Under hela den där perioden kom du och gick som du ville. Allt handlade bara om dig. Du brydde dig aldrig om mig, medans jag fanns där för dig, så fort det var något. Jag minns så väl, och ja, jag älskade dig, även om vi inte riktigt hade något, det enda vi hade var väl vänskap. Och jag kan inte säga att jag ångrar den här tiden, för det gör jag inte. Det har samtidigt även gett mig nya erfarenheter. Nu vet jag ditt spel och det gjorde jag nog kanske från början också, fast jag aldrig riktigt ville förstå det. Det fanns även bra stunder då du verkligen fick mig att må bra. Känslorna jag kände för dig, har jag aldrig känt för någon förut. Jag trodde aldrig att jag ens skulle falla för dig, men det blev som det blev. Jag tror nog detta kommer bli de sista ord jag skriver om dig, det känns som det är dags att avsluta nu, gå vidare. Jag känner mig redo nu. Det känns konstigt, men jag vet att jag gör det bästa för mig själv, jag måste må bra. Jag tänker inte gråta över någon som inte ens verkar bry sig. Tack för allt, både gott och ont. Du var allt för mig, men det räkte inte.


I längden är det jag som vinner på det

- Min dröm om min framtid.

2009-12-08, 16:35:23 / Kategori: Allmänt
Jag har aldrig varit såhär säker i mitt liv förut. Jag vet precis vad jag vill och jag skulle vara så glad om inget ändrades och allt blev som jag tänkt. Så perfekt. Men om jag får allt det där jag vill ha, så måste de ju finnas en hel del nackdelar med det. Är jag redo att ta det?

Sedan jag var liten har jag alltid drömt om att gå gymnasiet i Karlstad. Och nu när jag kollat på olika ställen, så har jag hittat det jag vill ha. Turism, på Klara gymnasium. Det stämmer in på precis vad jag behöver, allt där.

Efter gymnasiumet vill jag jobba i ett år och sen vill jag bli reseledare. Det har jag funderat på i snart två år nu, jag har alltid älskat att resa, få komma i från hemmamiljön ett tag. Och att få jobba på ett varmt ställe skulle vara perfekt för mig. Jag är så taggad på det, att jag redan nu sitter och kollar jobb på ving osv samtidigt som jag läser mycket om yrket. Och allt det där vill jag ha. Jag vill bli någon, med många kunskaper och stora erfarenheter. Jag vill leva klart "mitt eget liv" innan jag skaffar barn och familj. Hur länge jag vill jobba med det? Det återstår och se, som sagt, jag kanske hinner ändra mig på vägen. Men i början av februari ska vi välja gymnasium och då kommer nog Karlstad att vara mitt första val.



Turkiet 2009<3

- Promenad

2009-12-07, 22:30:26 / Kategori: Allmänt
Tog en promenad förut. :) Samtidigt prata jag med Annie ;D Efter det blev det en snabbdusch och nu sitter jag här. Ska försöka gå och lägga mig innan 12 idag iaf. Har så svårt att somna innan men. Aja, ska äta lite kvällsmat nu och sen blire att borsta tänderna.

puss

-

2009-12-07, 18:31:21 / Kategori: Allmänt
Du är så långt bort, men ändå så nära.
Det känns som du är i en helt annan värld.
Vi lever helt olika liv, du och jag.
Jag vet att jag borde släppa taget,
Hur kan det kännas så fel att stanna,
samtidigt som det känns så rätt?


Släppa taget eller inte? Det är frågan

- En förbannad Evelina

2009-12-07, 18:07:27 / Kategori: Allmänt
Just nu är jag så j*vla förbannad. Allt blir fel idag. Försökte fixa ny design förut också, men icke sa nicke, de gick inte. Allt blev bara konstigt. Så just nu är det bara denna som jag har nu som funkar. Men men, det får väl duga.Allt är väl på grund av det här pissvädret.




Dagen började med att jag vaknade, klockan 10.20! Jag börjar ju såklart klockan 8.10. Suck. Så det var bara att gå upp och kolla buss till skolan, men då gick det ingen förens vid 4 och jag slutar halv 3. Men just då kom mamma upp och sa att hon ändå skulle iväg och handla. Så när jag kom till skolan var det cabaré vi hade eftersom det är temavecka. Ångrar verkligen att jag inte tog syslöjd, men men. När vi sluta så var det hem. Och nu har jag suttit med designen i flera timmar, men det vill verkligen inte funka. Det får va såhär tills någon hjälper mig. Nu ska jag nog snart gå ner och va lite social :)


puss



Skickade gamla bilder från Mias mobil förut, ser ni skillnaden? ;)



Första bilden är två år gammal tror jag. Ojojoj! xD

- Just nu

2009-12-06, 22:57:53 / Kategori: Allmänt
Just nu är det ett sånt där tillfälle när jag bara vill att du skulle ha varit här hos mig.
Få vara dig nära, få vara din.



- Mysig kväll/natt

2009-12-06, 16:17:12 / Kategori: Allmänt
Som sagt var det tjejkväll hos Sara inatt. Tyvärr åkte Moa bort senare :/ Men det var så himla mysigt, så det lär ju bli snart igen tycker jag! :D Vi baka pepparkakor, lyssna på musik, var seriösa, var oseriösa. Vi låg vakna till halv 5 och prata. Ni är så bra, I love you girls! <3

- Jag kan inte skilja på

2009-12-05, 18:31:51 / Kategori: Allmänt
jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


- Tjejkväll

2009-12-05, 18:17:58 / Kategori: Allmänt
Just nu lägger jag upp mina slöjdarbeten på slojd.nu. Sen ska jag fortsätta julstäda på mitt rum. Och nu tror väl folk att jag är helt knäpp för att jag inte har gjort det än, men men, det blir så när man har mycket läxor och prov. Efter 7 nån gång kommer Moa och hämtar upp mig och sen blir det tjejkväll med tjejerna i klassen hemma hos Sara. Riktigt mysigt, blir till att baka pepparkakor och ha det julmysigt :D Sen ska vi ligga och bara prata om allt mellan himmel och jord. Ska bli så skönt.



.


Hela 9c, kommer sakna er när vi går ut

- Ny blogg

2009-12-05, 14:53:30 / Kategori: Allmänt
Så! Nu har jag blogg igen. Fast det värsta är att jag inte fattar nåt om det här med designen här.
Därför var devote lättare, men fulare ;) Vi får se hur det går i framtiden, får hoppas att jag får ordning på det iaf. :D