- NY DESIGN!

2010-01-31, 17:31:02 / Kategori: Allmänt
Nu har jag ÄNTLIGEN ny design :D:D:D:D:D
header kommer nog snart

- Nu ärrä helg

2010-01-30, 15:41:46 / Kategori: Allmänt
Fredag: Skolan först. Blev ingen idrott på slutet för mig, för jag har gått och blivit förkyld ;( Men skönt att slippa faktiskt ;D När jag kom hem skulle jag kolla tiden på bussen till Annie, men såklart gick det ingen då jag kollat nån dag innan (?) så det fick bli en tidigare. Som jag då tyckte var bättre. Hahah, satte mig på bussen och åkte till sjögränd och satt kvar i bussen, men när den svängde ut därifrån så åkte den mot råda. Jag satt kvar på Karlstad bussen. Usch vad sur jag blev. Så de blev till att gå av i Råda och gå hem till Märta och vänta tills mamma kom och hämta mig och skjutsa mig till Annie, ;D Det blev till att sitta och prata och äta strips (utan nåt till;). Haha, sen skjutsa Ronnie oss till Valhall där vi kolla när Wille spela ;d Vid halv 11 var vi tillbaka hemma hos henne och vid 11 kom Gustav och Sara och hämta mig. Sen blev det hem och sova! Var så himla trött! Måste bara berätta att den här fredagen var nog en otursdag för mig, pga allt med bussen och min väska gick sönder och massa andra saker. Ojojoj xD


Smygtog kort på matKVARNEN också ;) hahah xD



Lördag:
Vaknade vid 10 tiden och låg och läste ett bra tag. Vart ute med Vira och duschat och så idag. Nu sitter jag här. Camilla skulle ha tagit bussen hit nu. Men det gick ingen buss? (börjar bli riktigt lett på att alla busstider krånglar och så) Men mor&far hennes kanske skjutsar henne sen :) Nu ska jag inte skriva nåt mer, för det orkar jag inte ;)




puss

- Måste skriva av mig

2010-01-27, 16:26:17 / Kategori: Allmänt
Seriöst... det här går inge längre. JAG PALLAR INTE! Jag ligger i bakrunden hela tiden. Men ändå ska jag behöva må såhär? Bara mer och mer skit blir det. Jävla helvete. Händer bara nya saker hela tiden som jag ska må dåligt över. Jag vill bara kunna göra allt bra igen, för alla och mig själv också. Hur kunde allt bli så fel?...
Vill bara bort från den här hålan och allt skit!


Im sooo lost...











:'(

- Onsdag

2010-01-27, 15:48:12 / Kategori: Allmänt
Idag har det varit utedag, jag och Lisa gick promenad. Rektigt sleten nu faktiskt xD Gött och få prata också, om allt mellan himmel och jord. För övrigt var det riktigt.. blött åt fötterna! Nu sitter jag hemma, ska skriva klart freedom writers, som jag inte hann klart med igår. Sen ska jag plocka ihop lite på mitt rum och vid 6 tiden blire möten för klassresan. ;d


puss





jag är för svag för att hålla på såhär.

- Filmrecension

2010-01-26, 22:12:44 / Kategori: Allmänt
Nu är klockan ungefär tio över tio och jag har nyss skrivit "Freedom writers" som överskrivt på ett papper. Jag lär inte bli klar än på väldigt länge. Som sagt så ska det vara inlämnat imorgon. Vad smart jag är (y) Men jag ska försöka fortsätta nu så jag blir klar nån gång. ;D


puss



filmen var lärorik, rekomenderar den verkligen (y)

- SjusovarN^

2010-01-26, 19:01:47 / Kategori: Allmänt
Nu är klockan 18.43 och jag har nyss vaknat. Riktigt välbehövligt kan jag säga. Jag somnade innan 14.00. Vi slutade vid 12 idag och bussen gick hem vid 1. Så jag har faktiskt inte gjort spec mycket idag mer än:

Musik på morgonen- musikhistoria
Sen  uteidrott- längdskider med Lisa&Linnéa
Sist Matte med Eva-lill- Mats var sjuk.



Riktigt slapp dag! Måste göra filmrecension på "Freedom writers" idag. Den ska vara inlämnad imorn. Slut på friden. ;/



puss

- Sammanfattning av helgen

2010-01-24, 17:48:10 / Kategori: Allmänt
Fredag: Försov mig, råkade stänga av alarmet på morgonen, så när jag vaknade halv 9 så hade det nyss gått en annan buss, så det blev till att vänta till 09.54 istället. Fick betala 22 kroner :o men men, jag var ju tvungen till exär iaf. När jag kom dit vare syslöjd, sen lunch och sista lektionen idrott ;D Efter skola följde jag med Mia och Nicole ner när de skulle städa bussar, så jag fick självklart byta ut påsarna :o xD Monica kom och hämta oss vid halv 5, Mia gjorde sig iordning, vi åt, Moa kom hem till henne, sen skjutsa Monica oss till bussen, eftersom vi skulle på Vargnatta.

Satt från klockan 19.00-04.30 och kolla på innebandy, gissa om jag hade ont i kroppen? Vi var iväg och åt en gång och tog luft, annars satt vi hela tiden. :o Kom hem runt klockan 06.00 på morgonen och jag somnade på mindre än en sekund tror jag.


Lördag
: Mamma väckte mig 14.50 och sa att vi skulle och äta vid mormor och morfar, så jag slängde upp håret i en toffs och satte på mig mjukisbyxan och så åkte vi dit och åt. Mums, verkligen gott var det :D När jag kom hem satt jag vid datorn och gjorde inte spec. mycket. På kvällen kom pappa hem med en fet godispåse åt mig, gytt ;D Gick och la mig vid 00.00 och somna 01.00.

Söndag
: Vaknade vid 13.30 och efter det har jag bara tagit det lugnt. Sen ska jag slänga mig i godispåsen, har mycket kvar ;D höhö ^^ Nu ska jag fortsätta spela café world, måste ju slå Annie ^^ ;)



puss

- :''''(

2010-01-23, 16:31:31 / Kategori: Allmänt
Jag vet inte vad som hände.
Men vad det än var, så gick
det fort. Jag hann inte ens
blinka och sen var du borta
ur mitt liv. Varför?
Vad gjorde jag för fel?
Jag kan sitta och undra hur
länge som helst, men får
aldrig något svar. Jag har
gett upp hoppet om att
det ska ordna sig, för som
det är just nu, finns det
ingen plats för mig i ditt liv.


Jag saknar dig så jävla mycket.
Alla minnen gnor i mitt huvud.
Du var en av mina bästa vänner,
&jag hade så jävla kul med dig.


Tack för att du ställde upp för mig
när min värld höll på att rasa samman.
Dina ord stärkte mig verkligen.
Jag kan skriva hur långt som helst här,
för du betyder verkligen så mycket för mig.
Men det skulle bli alldeles för långt.



- Torsdag

2010-01-21, 19:50:21 / Kategori: Allmänt
Skräll säger jag bara... :(
Skulle ha varit med Annie och Josse idag, men icke sa nicke. Det kom ingen jävla buss! Blir så jävla lett!


Men men, torsdag och långdag i skolan. Slutade 15.10. Betalade för vargnatta idag, eftersom vi ska på det imorgon (man kollar när folk från olika skolor spelar innebandy vid 8-4 på natten). Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Dammsög nervåningen åt mamma förut, snäll jag ;D Men nu ska jag in och mata mina fiskar och grejer på facebook ;)





jag står bara stilla på samma
plats och trampar,
och jag tar mig ingenstans.


- Phö

2010-01-19, 17:51:10 / Kategori: Allmänt
Sitter hos Nicole nu. Slutade vid 12 idag, så jag följde med henne hem. Det blev att göra sockerkaka (Nicole brände smöret xD) och sitta och prata. 18.30 ska vi upp till Exär, hon ska på träning, jag sitter och kollar under tiden tills bussen går vid 20.05. :)



puss

- There are no words

2010-01-18, 22:53:21 / Kategori: Allmänt
You're already gone

- Wiie

2010-01-18, 22:36:24 / Kategori: Allmänt
Måndag, bland de värsta dagarna i veckan. usch. Var så himla trött idag. Men tog mig iaf igenom dagen. När jag kom hem ringde jag till Nicole och sen satt jag vid datorn ett tag. Nu under kvällen kom Erik&Erik och hämta mig, så vi åkte till Hagförs och tanka sen vidare till Edebäckstjärn och åkte bil på isen. Fett kul, fast jag inte vågade prova. Enda gången jag kör är när det är bara jag, Gustav, pappa eller Axel. Nu ska jag packa mina idrottskläder, för vi har ute imorn, vill verkligen inte, kommer ha hur ont i fötterna som helst, menmen, sånt man får leva med.


puss



hoppas v

- Scared

2010-01-18, 17:17:14 / Kategori: Allmänt
Jag är så jävla rädd att det kommer sluta som det gjorde sist.
Jag klarar det inte en gång till.

- Lol

2010-01-18, 16:57:31 / Kategori: Allmänt
E- Vad rimmar på kruka?
N- Jag fes..
E- Det rimmar inte på kruka!
E&N- HAHAHAHAHA!



Så går det när man är övertrött ;)

- Jaså?

2010-01-17, 16:54:58 / Kategori: Allmänt
Hmm, bra eller dåligt?



Oxe:

År 2010 är ett jobbigt år som innebär att du måste visa ansvar. Du får helt enkelt anstränga dig dubbelt så mycket. Belöningen kommer inte med detsamma utan du får vänta en tid. Problem kan dyka upp inom livets alla områden: dina närmaste relationer, inom familjen och på ditt jobb. Visa tålamod och ta väl hand om din hälsa.

Oxen 2010: Kärlek och relationer.

  • Element: Jord
  • Planet: Venus
  • Kvalitet: Fast
  • Polaritet: Negativ
  • Kristall: Smaragd
  • Turdag: Fredag
  • Tursiffror: 6 & 4
  • Färg: Ljuslila, Blå
  • Metall: Koppar
  • Motto: "Jag äger"

Fram till 7 juni 2010, skapar Mars ovanliga situationer som handlar om ansvar och stabilitet. Du anstränger dig för att integrera ditt nuvarande förhållande i din familj. Ni anstränger er också tillsammans för att lösa frågor som handlar om bostad, privatliv, stolthet, ärbarhet och saker som du redan har gått via en gång tidigare i ditt förflutna.

Under juni och juli 2010 kan du smaka på äventyret och göra dig fri från all ansvar. Den 8 september 2010 går Venus in i förhållandenas hus där den stannar fram till 7 juni 2011. Mars är också med i spelet och försäkrar att september och oktober 2010 blir passionerade månader men att samma period även kan vara farofylld. November 2010 är en transitionsmånad, medan du under december 2010 kan dra slutsatser och nå klarhet angående en del saker.

Oxen 2010: Hem och familj

Under första halvan av 2010,  är hemmet och familjen områdena inom vilka mycket saker händer. Energi och stress kan ta ut varandra under den här perioden.

Med Mars i 4-e huset, blir lugnet i familjen rena lyxen. Turbulens kan skapas på grund av gjorda  investeringar, konstruktioner eller reparationer som du håller på med, och så vidare. Problem inom själva familjen och problem relaterade till föräldrarna är inte heller uteslutna.

Oxen 2010: Yrkesliv och pengar

2010 börjar med mycket arbete, ett stort ansvar att bära och kyliga relationer på ditt jobb. Saturnus sätter på prov din professionalism, disciplin och skicklighet. Om du gör allting metodiskt och inte väntar dig någon omedelbar belöning, kommer den här situationen att sluta lyckligt.

Belöningen kommer senare i rätt proportion till din ansträngning. Just nu är kontorets universum för liten för dig. Lyckligtvis erbjuder Jupiter-Uranus konjunkturen dig modet att utvidga dina kunskaper, utforska nya samarbetsformer, att skapa nya modiga planer tillsammans med andra likasinnade samt hjälper dig att hitta just de människor som står på din sida. Vad gäller ekonomin finns det möjligheter till plötsliga vinster och förluster.

Oxen 2010: Hälsa

Under 2010, kommer hygien och hälsa att bli ett problem. Om du lyssnar på din kropp, äter nyttig mat, tränar, vilar tillräckligt osv. kommer immunförsvaret att förstärkas.

- Söndag

2010-01-17, 16:01:57 / Kategori: Allmänt
Var hos Lisa igår med Moa. Riktigt mysigt var det. Det var nog bra för oss alla tre (L) Moa åkte vid 22.15 och jag vid 23.00. När jag kom hem satte jag mig vid tvn med en cola, mums :D Låg och läste och grejer fram till 05.00. =)

Vaknade vid 12 idag, men gick inte upp förens typ 14.15? Eller nåt, läste även då. Nu sitter jag här och senare blir det att gå ut och gå tror jag, med musik och head-set. :)



puss

- Lördag

2010-01-16, 16:44:28 / Kategori: Allmänt
Nu kommer Moa och Gunnar och skjutsar oss till Exär till Lisa. Ska bli mysigt att bara ta det lugnt :) Men nu ska jag dra! Ha de!


puss




gaaaah! jag vill ju

- Fredag

2010-01-15, 22:41:36 / Kategori: Allmänt
Höll på att försova mig idag med ;$ varenda dag utom måndag, illa. Haha. Hade iaf no och gjorde laboration. Usch, hater't. Sen vare egentligen engelska, men jag, Nicole och Lisa drog ut till syo:n, för jag sökte till gymnasiet. Sen lunch och sen idrott som jag inte var med på. När jag kom hem la jag mig på soffan och sov i några timmar. Helt borta. xD Imorn blire nog att vara med Moa&Lisa. :)

Såhär ser det ut för mig:

Första val: Klara gymnasium, turism- Karlstad (Y) :D
Andra val: Stjerneskolan, Samhäll, språk- Torsby
Tredje val: Älvstrandsgymnasiet, Samhäll, språk- Hagfors

Vill verkligen gå i Karlstad!!!!




Skulle varit med Annie idag, men det kom endel saker emellan igen :/ Som tur va så ordnade det sig tillslut :) Du vet att jag tycker om dig väldigt mycket va? Finns alltid för dig<3


Väldigt söt bild :)

- Religion

2010-01-14, 22:25:38 / Kategori: Allmänt
Jag kommer låta helt galen nu, men... Jag älskar verkligen religion, speciellt Islam, det är så j*vla intressant. Som de flesta vet, så ÄLSKAR jag Turkiet och det kryllar ju av muslimer, hehe. Mitt intresse inom Islam är nog på grund av att jag gillar landet så mycket som jag gör. Jag brukar inte gilla skolan eller lyssna speciellt noga, men när det är religion, då blir det andra bullar, då sitter jag med ögonen fast vid tavlan.. hmm.. ja, jag är lite skum. ;)


Ett kort jag tog på Turkiets flagga, Gud, I miss it.




-

2010-01-14, 19:58:41 / Kategori: Allmänt
What you've got boy is hard to find
I think about it all about it all the time
I just cant get you off my mind


- Torsdag

2010-01-14, 19:12:09 / Kategori: Allmänt
Nu är torsdagen klar. Bara fredag och sen äre helg. Efter skolan imorn ska jag till Annie. :D Vet inte vad vi ska hitta på, men det märks väl ;) Ska bli gytt och träffa henne igen iaf :D Idag var det långdag, skit drygt. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag snart gå ner och göra massa läxor och grejer, sen blire tv tror jag :)


Detta ska göras (självklart inte allt idag):

Bokrecension- en plats de kallar Lyckan
Renskrivning av bokrecension- sista chansen
Uppsats- Meningen med livet inom islam
Börja läsa en ny bok
Minst 6 matteläxor (har knappt gjort en enda)
Matte
Tyska, 15 meningar

Bäst jag sätter igång ;)


puss

- ;*

2010-01-13, 18:05:08 / Kategori: Allmänt
Confused


?

- Stay with me tonight

2010-01-12, 21:02:18 / Kategori: Allmänt
Duschade nyss. Var hos tandläkarn förut och spände min förbaskade tandställning för tredje gången efter att den åkte på. Bara 1 mm kvar sen blire nog operation. Hahah, operationer hit och dit. Men det blir väl bra när det väl är klart. :) Men nu ska jag dra mig härifrån. Vi hörs.



puss




blir så... lett.

- Tisdag

2010-01-12, 15:04:37 / Kategori: Allmänt
Sov ungefär 3 timmar inatt. Inte kul när jag vaknade kan jag ju säga, höll på att försova mig :D Hade musik på morgonen, massa tråkigt bajs :D Sen hade vi uteidrott och mina fötter krånglade, så kunde knapp åka skridskor, var tvungen att gå in och byta om tillslut, men det var iskallt, så det var gött :D Sen vare no, där jag höll på att somna. Slutade klockan 12.00. Mat, sen spela vi lite kort i kafeteria, efter det blev det bussen hem. Nu sitter jag här och vid 15.30 ska jag vara hos tandläkarn i Hagförs. Så ska gå nu. När jag kommer hem ska jag nog göra bokrecension och sen sluka en bok till! :D



puss




;*

- Mjao

2010-01-11, 21:10:05 / Kategori: Allmänt
Idag fick jag sovmorgon till 08.00. 1 ½ timma mer än vanligt ;) Var till doktorn med foten. Han skulle skicka remiss till ortopeden. Kommer säkert ta minst 6 månader innan jag får operera och då får det kvitta, de får göra hur ont det vill, tänker bara inte! ;o Sen blev det skolan. Vi kolla på "Freedom Writers", väldigt bra film, blev rörd och fick tårar i ögonen. På HK:n var jag med Mia och Ardian, vi faila som fan, hhahahaa xD Efter skolan följde jag och Lojs med Mia hem och kolla på "Never back down", asbra film (y) Vid 17.30 klippte jag mig hos Ann-Marie. Och efter det kom mamma och hämta mig. Åkte hem till mormor och morfar en sväng och fika och grejer. Men nu ska jag gå ner och göra klart bokrecension på "sista chansen", sen ska jag börja på en ny bok. :)


puss



töliiigt fiin du är, synn bar att jag är som jag är ....

- Söndag

2010-01-10, 15:35:11 / Kategori: Allmänt
Blev aldrig till att vara med Annie idag. Blir till helgen istället :) När jag vakna imorse fråga mamma om jag ville med ut och gå, solen sken och det var bara 19 idag, så då följde jag med. Slänger upp nåra bilder.










- Btw

2010-01-09, 23:17:42 / Kategori: Allmänt
När jag sov hos Moa i onsdags så fick hon äran att färga mig, eller ja, göra slingor ;) Så nu är jag nästan blond :o Funderar på att färga det mörkare hos Ann-Marie när jag börjar få lite utväxt? Men vet inte, får se hur jag gör :)

- Hemma

2010-01-09, 18:32:56 / Kategori: Allmänt
Sov hos Lojs inatt med henne Mia, Moa och Nicole. Mysigt. :) Pratade fram till halv 4? De somnade vid 4 och jag låg vaken och lyssnade på musik i head-set. (tacka Gud för att det finns alltså!) Mamma kom och hämta mig vid 3 kanske? Sen åkte vi och fika vid mormor och morfar. Blev väldigt trött, eftersom jag knappt sovit nåt inatt. Nu är jag hemma, men ska gå ner och äta nu. Imorgon blire nog kanske Annie. Saknat den lilla skitungen ja :D



puss

- Snart drar jag.

2010-01-08, 17:42:26 / Kategori: Allmänt
Vid 18.00-19.00 skulle vi komma till Lojs. Ska gå ner och packa lite grejer och sen så skjutsar mamma iväg mig. :)

____________________

Hoppas du blir bra snart, Ann-Helene, är så orolig <3

- Syslöjd

2010-01-08, 11:15:41 / Kategori: Allmänt
Sitter på "syslöjd" just nu. Helena är sjuk idag, så vi har vikarie, Anna-Marit. Vi sitter och kollar gymnasieprogram. Som sagt så vet jag vad vill. Hoppas allt blir som jag vill, att allt går vägen.



Idag ska vi kanska ha tjejkväll hos Lojs, hon, jag, Moa, Nicole och Mia :) Ska bli riktigt mysigt. Och behövligt. På lördag vet jag inte vad det blir. Och på söndag ska jag till Annie och va med henne. Vi får se vad vi hittar på. Ska säkert hälsa på Kjell ;) hahahahaha xD


Nu ska jag kika lite på bloglovin och på programmet jag vill gå, sen blire tacos. :) mums. Efter det idrott och sen slut för dagen. Första dagen på sista terminen på kyrkhedens skola. Trodde aldrig jag skulle behöva säga det här, men jag är rädd för den här stora förändringen som ska ske. Jag har gått här i 10 år av mina snart 16. Och nu ska jag helt plötsligt bara ge mig av. Allt nytt. Jag är... rädd?



puss

- 04:56

2010-01-07, 04:59:08 / Kategori: Allmänt
Sitter hos Moa. Ska "sova" hos henne inatt. Länge sen vi var, verkligen behövligt säger jag bara. Imorgon, torsdag, är de skola. Känns så himla konstigt, jag som skulle hinna med massa? Men men. Nu ska vi fortsätta med det vi gör bäst.



puss




Nån mer än jag som inte vill tillbaka till skolan?

- Amen jara

2010-01-05, 19:06:42 / Kategori: Allmänt
Sitter och skriver med Annie. Fast ska nog dissa henne nu och gå ner och äta lite potatisgratäng med sallad och grejs till, mums ;) Har sett på One tree hill idag också. Och så var jag och Gustav ute och skotta snö förut. Satte inte på mig täckbyxor eller nåt, men det var hyffsat kallt. Hade ingen känsel när jag kom in ;)

Men nu ska jag dra mig.

puss

- Confused

2010-01-04, 22:05:35 / Kategori: Allmänt
Hmm, nyåret var väldigt bra. Utöver det har början på det nya året varit en väldigt dålig start. VARFÖR ÄR JAG SÅ LAT? Jag bestämmer mig för massa saker, men inget blir av. Blir bara så besviken på mig själv, att jag aldrig kan göra något rätt för mig. Anyway, idag har varit ännu en slapp dag. Har bara suttit hemma (vad annars?) Kollat om första säsongen av One tree hill de två senaste dagarna! Finns absolut ingen bättre serie! Var med mamma till Exär förut idag och handlade och grejer. Annie och jag ska även söka sommarjobb tillsammans. Perfa! :) Men nu ska jag gå och sätta mig i soffan med mamma och vara social.

Förlåt för mitt 'sura' inlägg, men är inte på bra humör bara. :/


puss



Btw, jag och Sara (Gustavs tjej) kollade igenom gamla bilder på Vira igår. Gud vad söt hon var! :) Jämnfärt med nu. Haha, nej, nu var jag taskig. Men visst vill man att de ska se ut såhär jäömt? Hahah



så söt!!!




Hon hade snyggaste stilen när hon var liten ;)

- Tony

2010-01-03, 18:59:10 / Kategori: Allmänt
Drömde om Tony inatt. Känns så konstigt att du är borta. Föralltid. Vissa dagar kan jag bara stanna upp och undra hur det blev såhär? Du bara bestämde dig för att inte längre vara kvar med oss andra och tog steget bort från oss. Du anar inte hur mycket jag älskar dig kusin. Och jag är så ledsen över att jag aldrig hann säga det till dig.


Du ska veta att jag tänker på dig.


- 2 Januari

2010-01-02, 18:25:27 / Kategori: Allmänt
Vilken slapp dag!!! Och igår också. Imorgon måste jag hitta på något roligt. Inte roligt att sitta hemma och lata sig. Har som sagt inte mycket att skriva eftersom jag suttit hemma bara. Men hoppas ni andra har haft en bra start på det nya året :)


puss

- Samtal med Mia på fredagen!

2010-01-02, 18:07:40 / Kategori: Allmänt
Evelina- Är det fredag idag?
Mia- Ja, det är en vecka kvar till skolan!!!
Evelina- Aa, jag vet, jag vill ha glass.
Maria- HAHAHAAHHAHAHA

Lite komiskt ;)

- Nytt år!

2010-01-01, 16:22:20 / Kategori: Allmänt
Nu är det nytt år, 2010. Och det här året ska verkligen bli bättre än det förra. Det är knappast svårslaget. Allt det dåliga ska jag lägga bakom mig, och det bra ska få följa med mig resten av livet. Jag behöver ett bra år, efter allt som varit, som jag gått igenom. Jag ska göra allt för att vara starkare än då.

Jag kommer även sluta 9:an i år och börja på gymnasiet. Förhoppningsvis i Karlstad. Vilket jag ser fram emot.


Gott nytt år alla :)

- Dålig uppdatering

2010-01-01, 16:12:33 / Kategori: Allmänt
Verkligen dålig uppdatering. Men kan sammanfatta lite snabbt:

Söndag-Måndag sov jag hos Tilda. :)
Tisdag-Onsdag sov Nicole här, och på onsdagen åkte vi buss till Karlstad och shoppade kläder. Fick mig en hel del :)
Torsdag NYÅR, firades i Hagfors. Var riktigt trevligt. Tack för kvällen :)